Lokatie

WAAR LIGT VILLA HORIZON CURAÇAO

 

Villa Horizon Curaçao is gelegen op de helling van de heuvel Seru Bottelier, direct naast de zoutpannen van Jan Thiel. De gezellige stranden van Jan Thiel en Mambo liggen op slechts 7 autominuten van de villa. Je bent dus zo op jouw favoriete strand. De villa is gelegen in een rustige villawijk met vrijstaande villa's en een prachtig uitzicht.

Seru Bottelier kv 98 Willemstad, Curaçao

(+31 0) 6 11 400 173

Dichtbij gelegen

Villa Horizon Curaçao is gelegen op de heuvel van Seru Bottelier. Deze heuvel maakte deel uit van het gelijknamige landhuis Bottelier. Dit landhuis bestaat helaas niet meer. Dit landhuis en de landerijen erom heen behoorde tot één van de modernste van het hele eiland. Diverse zoetwaterbronnen zorgden voor de watervoorziening van Willemstad. De naam Bottelier zegt het al; bottelen van water.

 

Direct naast Seru Bottelier vind je de zoutpannen van Jan Thiel. Hier werd vroeger zout gewonnen. Nu is het een groot beschermd natuurgebied waar je de prachtige flamingo's kunt spotten. Je mag in het natuurgebied wandelen en mountainbiken.

 

Doordat Villa Horizon Curaçao op een hellling is gelegen heb je altijd een vrij uitzicht over het oosten van het eiland en geniet van een heerlijke verkoelende wind. Hierdoor heb je trouwens weinig last van muggen.

 

Het strand van Jan Thiel en Mambo Beach bereik je binnen 7 autominuten. Willemstad ligt op ongeveer 15 autominuten van Villa Horizon Curaçao. Supermarkt Vreugdenhill ligt bijna letterlijk om de hoek. Mocht je een huisarts nodig hebben of een apotheek? Deze(Botica Sorsaka) bevindt zich onderaan bij de ingang naar Seru Bottelier.

 

 

villa Horizon Curaçao staat garant voor een heerlijke ontspannende vakantie voor jou en familie. Voel je thuis ver huis.

info@villahorizoncuracao.com

(+31) 0 6 11 400 173

Like ons ook op Facebook